facebook

В Україні хочуть страхувати вчителів від хвороби

Про актуальність страхування вчителів та учнів заявив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з учителями та директорами шкіл у Національному комплексі «Експоцентр України» в Києві.
Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

“Ми точно будемо максимально покращувати умови, в яких працюють наші освітяни, такі завдання ми ставимо уряду”, – наголосив Зеленський.

За словами Глави держави, питання страхування освітян і учнів стало особливо актуальним з початком навчального процесу. Наразі потрібно зрозуміти можливості, вартість і терміни, в які це можна зробити.

“Питання, яке піднімається, – це застрахувати всіх. Ми ж бачимо статистику й бачимо, що вчителі – в групі ризику. Треба подумати над страхуванням для них, щоб вони розуміли, що ми турбуємося про них, почувалися в безпеці”, – зазначив Зеленський.

Як додав т. в. о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет, у 2021 році в освітню галузь закладено найбільший за останні вісім років бюджет, який планується затвердити – це34 млрд грн. На його переконання, освітяни помітять покращення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні хочуть страхувати вчителів від хвороби