facebook

В Польщі трагічно загинув 20-річний хлопець: труп знайшли у річці (ФОТО)

У Польщі знайшли мертвим молодого хлопця – Maćka Aleksiuka. 20-річний хлопець розважився у клубі X-Demon у Вроцлаві в ніч з 25 на 26 вересня. За словами свідків, хлопця жорстоко побив охоронець, який працював там. Пошуки хлопця тривали тиждень. Сьогодні його тіло було знайдено в річці.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на польські ЗМІ.

20-річний футболіст Maćka Aleksiuka відпочивав у ніч з 25 на 26 вересня у вроцлавському клубі X-Demon, який знаходиться на площі Вольношці. Потім сталося дещо неприємне.

“За словами свідків, хлопця сильно побили охоронці клубу, били навіть ногами. Потім повели кудись убік, до якоїсь кімнати” – говорить батько Мацієка Gazeta Wrocławska.

Незабаром були опубліковані записи з місцевих камер. Ви можете побачити, як 20-річний юнак покинув клуб після другої ночі. Він часом хитався на ногах. Він притулився до одного зі стовпів і трохи постояв там. Згодом до нього прийшов чоловік, з яким хлопець і пішов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пошуки хлопця тривали понад тиждень. До пошуків долучилося багато людей. У соціальних мережах було чимало оголошень та прохань про допомогу. Поліцейський собака вказав на район біля річки Одра. У пошуках також допомогли відомий водолаз Марсель Коркуш та детектив Кшиштоф Рутковський, який повідомив про трагічний кінець пошуків. Тіло 20-річного юнака було знайдено сьогодні в річці поблизу мосту Міленій у Вроцлаві.

Тепер тіло хлопця відправиться до закладу судової медицини у Вроцлаві, щоб встановити причину смерті. 20-річний хлопець приїхав з Розтоки поблизу Свидниці. Він був учнем Головної школи пожежної служби у Варшаві. Щодня він грав у футбольній команді “Граніт Розтока”, яка виступає в обласній лізі. У минулому він також навчався в Академії Сілезії у Вроцлаві.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Польщі трагічно загинув 20-річний хлопець: труп знайшли у річці (ФОТО)