facebook

“9-річна Софійка втратила ніжки під поїздом, але вона дуже мріє ходити”: рідні просять про допомогу

Ще місяць назад 9-річна дівчинка Софія Науменко втратила дві ноги під поїздом в місті Коростені. Зараз дівчинка знаходиться на лікареі і їй збирають кошти на подальше лікування.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

“Дівчинка дивом залишилася живою. Але це ж яка травма! Больовий шок, геморагічний шок… Дівчинка могла померти в будь-яку хвилину. У Коростені її стабілізували, прооперували – сформували кукси. Але внаслідок краш-синдрому або, інакше, синдрому здавлювання почалися проблеми з печінкою і нирками. Ми забрали дитину до себе. Тут печінку і нирки стабілізували. Тепер спостерігаємо, як формуються кукси. З правого ніжкою проблем немає, з лівої – є проблеми. Лікування триває. Крім цього, дівчинка потребує психореабілітації, стабілізації роботи внутрішніх органів. А коли будуть сформовані кукси, можна буде думати про протезування. Але цього доведеться чекати від півроку до року.” – зазначає заступник головного лікаря Микола Бобра.

Для дівчинки зараз активно збирають кошти на польше лікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, з проханням допомогти у зборі кошті для Софійки у фейсбуці до небайдужих звернулася Maria Vittrup:

“допоможіть Софії яка втратила ніжки під поїздом

Друзі ось цю милу дівчинку дівчинку
звати Софійка,їй лише 9 років,і вона дуже мріе ходити,так сталося що вона залишилися без двох ніжок,вона звертаеться до кожного з вас щоб ви її допомогли,кожні ваші 5—10—20 гривень,допоможуть стати її на ніжки,давайте разом допоможемо,разом ми одна команда,робіть репорст,діліться інформаціею,долучайтесь до групи,Софійка дуже хоче ходити,бігати,стрибати

ПРОШУ РЕПОСТ❗❗❗

Призначення платежу: “Науменко Софія”

Рахунок Оксана Науменко номер картки ➡️4149501022392246⬅️ Аваль
Яна Горностай рідна сестричка та тітка Софійки ➡️5168757415456450⬅️ Приват банк.”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“9-річна Софійка втратила ніжки під поїздом, але вона дуже мріє ходити”: рідні просять про допомогу