facebook

Українці згоряють від сорому: ТЦКашники прийшли під суд звільняти свого шефа – підпільного мільйонера

Співробітники бучанського військкомату, начальник якого заробив мільйон доларів на ухилянтах, приїхали визволяти його під суд

Працівники ТЦК прийшли до суду визволяти свого шефа, якого затримала СБУ і у якого при обшуку вилучено 1,2 млн доларів, повідомили в пресслужбі Спеціальної комісії з питань протидії корупції.

Згідно з інформацією з джерел Спеціальної комісії з питань протидії корупції, співробітники ТЦК 17 серпня приїхали для проведення протесту, щоб затягнути судовий розгляд.

“Службові особи, які відповідають за мобілізаційний процес в регіоні, мали б знаходитися на своєму робочому місці, втім незаконно, без юридичних підстав, знаходяться в столиці, та своїми діями дискредитують колег з інших територіальних центрів комплектування. Сподіваємось, що командування Збройних сил України не лишить такі дії без уваги та не допустить надалі організацію “корупційних” акцій працівниками Бучанського ТЦК та СП. Кожен винуватець повинен понести покарання”, – повідомили в комісії.

За адресою проведення засідання суду прибуло близько 15 співробітників Бучанського військкомату, окремі з яких неодноразово були фігурантами корупційних медіарозслідувань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала керівників ТЦК Бучанського та Бориспільського районів, які «заробили» понад 1 млн доларів на ухилянтах. Про це повідомили в пресслужбі СБУ. Згідно з матеріалами справи, вартість таких “послуг” становила 37 тисяч доларів США з кожного ухилянта.

У цю суму входила підготовка всього необхідного “пакета” документів, зокрема фіктивних медичних довідок, а також супровід ухилянтів під час проходження військово-лікарської комісії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українці згоряють від сорому: ТЦКашники прийшли під суд звільняти свого шефа – підпільного мільйонера