facebook

В Україні можуть знову запровадити локдаун: Денис Шмигаль назвав умову

За словами прем’єр-міністра, в Україні розпочалася третя хвиля коронавірусу.

На всій території України можуть запровадити тотальний карантин у зв’язку з поширенням COVID-19, якщо більшість областей потраплять до «червоної» зони. Про це розповів прем’єр-міністр Денис #Шмигаль під час пресконференції.

Треба констатувати, що в Україні почалася третя хвиля коронавірусу. Вінницька, Закарпатська області наразі у «помаранчевій» зоні, але вже на підході до жорстких обмежень. Коли більшість областей опиняться у «червоній» зоні, доведеться повертатися до локдауну, – наголосив Шмигаль.

Він додав, що вводити черговий локдаун на території України дуже не хочеться.

Ми намагатимемось максимально керувати адаптивним карантином, – зазначив прем’єр-міністр.

За його словами, якщо понад 65% ліжок в областях заповняться хворими на коронавірус, уряду доведеться повернути тотальний карантин із жорсткими обмеженнями. У разі ухвалення такого рішення, українців попередять завчасно.

Процес вакцинації проти коронавірусу не буде швидким. У світі вакцинація триватиме щонайменше два роки, а тому залишатиметься необхідність одягати маски, дотримуватися дистанції та дезінфікувати руки, – акцентував Денис Шмигаль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що в Україні наразі діє адаптивний карантин, який триватиме до 30 квітня. Станом сьогодні, 4 березня, Івано-Франківська, Житомирська та Чернівецька області опинилися у «червоній» зоні епіднебезпеки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні можуть знову запровадити локдаун: Денис Шмигаль назвав умову