facebook

Дітей, яких жорстоко побив п’яний батько на Волині, вилучили з родини (відео)

Неповнолітніх дітей, яких напередодні побив батько, вилучили з сім’ї. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії в облдержадміністрації, – розповіла спеціалістка служби у справах дітей Рожищенської райдержадміністрації Лариса Савчук.

П’ятьох дітей тимчасово помістять у дитячі притулки. Двоє малюків, які нині у лікарні, потраплять туди після лікування. Сім’я, зі слів фахівчині, була на обліку, як неблагополучна, пише Суспільне.

Нагадаємо, один п’яти побитих батьком дітей – п’ятирічний хлопчик нині у реанімації. Його стан, кажуть лікарі, – важкий. У дитини закрита черепно-мозкова травма важкого ступеня, струс, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням. Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології.

Найменшому малюкові у родині – півтора року, найстаршому – 8.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У будинку, де проживали 5 дітей з батьком і матір’ю, нині порожньо. Бабуся Ганна Матвійчук – матір чоловіка розповіла: напередодні в обідню пору принесла дітям їсти, двері були зачинені. ” Кажу Іван відкрий, він каже, що тато побив, не може встати і друга дівчинка не може”, – розповідає жінка.

Бабуся викликала поліцію, коли зрозуміла, що дітей побив їхній батько. Каже її син конфліктував з невісткою.

Дві дитини ходили в місцеву школу, дисципліну не порушували, – розповідає заступниця директора Галина Меріда. Діти були охайно одягнені і не порушували дисципліну. Зі слів педагогів синців на школярах вони не помічали.

Односельці про батька дітей відгукуються по різному. Вчинок чоловіка засуджують і пояснюють впливом алкоголю. “Працьовитий. Людям допомагав, забори робив, в лісі працював. Але оковита і з професора бомжа зробить”, – розповів про сусіда Володимир Мельничук.

Наразі 35-річного батька дітей затримали. “призначено судово-медичну за результатами якої буде надана остаточна кваліфікація дій правопорушника”, – розповіла інспекторка управління Нацполіції Волині Марина Балдич.

Кореспондентам матір дітей розповіла, що намагатиметься повернути опіку над малими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дітей, яких жорстоко побив п’яний батько на Волині, вилучили з родини (відео)