facebook

Щойно! Медведчук покинув країну – істерика, їх спалили. Прямо до кума – СБУ дій!

Щойно! Медведчук покинув країну – істерика, їх спалили. Прямо до кума – СБУ дій!

Крім того, що він продовжує літати туди, то тепер ще й спекулює на життях українців.

Еййй, СБУ, ГПУ … у вас все ок там?, – пишуть журналісти 24 каналу.

В свою чергу, телеграм Клименко-тайм, пише:

У ці хвилини в Росії, в Ново-Огарьово, проходить зустріч президента РФ Путіна з лідером і одним з ключових бенефіціарів української “Оппоплатформи” Віктором Медведчуком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для частини електорату “ОТЗЖ” перед місцевими виборами – плюс в рішенні голосувати за цю політсилу, для інших, звичайно – “зрада”.

Путін під час зустрічі заявив про готовність сприяти “відновленню відносин” Росії і України і зробив акцент на ролі “ОТЗЖ”, що знову ж таки перед виборами зіграє свою роль і додасть політсилі балів серед виборців, які позитивно сприймають Росію. Дослівно, цитата:

Дуже раді, що на Україні є такі політичні сили, які чесно і відкрито висловлюють свою позицію. Росія за вибудовування російсько-українських відносин”.

Також відомо, що зустріч з Медведчуком провів прем’єр РФ Михайло Мішустін.

Поки з ключових новин – заяви Путіна і Медведчука по коронавірусу, зокрема – по щепленях. Медведчук заявив, що він сам і члени його сім’ї зробили щеплення російською вакциною від коронавирусу, ніяких побічних ефектів не було. Путін заявив, що Росія готова надати Україні вакцину від коронавируса “Супутник V”. Українці ж цю новину сприйняли критично, та закликать СБУ взятись за скандального кума Путіна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щойно! Медведчук покинув країну – істерика, їх спалили. Прямо до кума – СБУ дій!