facebook

19-річна дівчина дізналася про вагітність тільки в день пологів

Зараз Шарлотті Томсон 21 рік, а її дочці Моллі нещодавно виповнилося 2 роки. Як виявилося, Шарлотта не знала про вагітність до того моменту, як не потрапила в клініку на дев’ятому місяці, коли у неї почалася кровотеча.

Протягом всієї вагітності у дівчини йшли місячні, а її вага практично не збільшився!

«Я не повірила, що я вагітна, поки моя дочка не народилася. Це так страшно раптово ставати мамою в перший раз!» — поділилася спогадами молода мама. Втім, зараз Шарлотта абсолютно щаслива: вона запевняє, що дочка стала для неї цілим світом і вона відчуває себе щасливицею, передає Ukr.Media.

У вагітність дівчина продовжувала жити безтурботним життям, відвідувати вечірки і не відмовлялася від алкоголю: «Я іноді відчувала втому, але списувала це на свій стиль життя, при якому часто не спала ночами і ходила по вечірках».

Все було добре, поки вона не прокинулася вранці і не відчула біль у животі, яка ставала все сильніше. Потім вона помітила, що у неї почалася кровотеча і зрозуміла, що відбувається щось серйозне. На таксі Шарлотта приїхала в клініку, де потім і з’явилася на світ її дочка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Батьки дівчини після її дзвінка з клініки подумали, що у неї невеликий термін і стався викидень, але, побачивши онуку, були дуже щасливі і у всьому підтримали свою дочку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

19-річна дівчина дізналася про вагітність тільки в день пологів