facebook

Дружина лідера Радикальної партії Олега Ляшка балотується на виборах до Київської обласної ради

Дружина лідера Радикальної партії Олега Ляшка Росіта Ляшко балотується на виборах до Київської обласної ради від його політичної сили.

Про рішення своєї другої половинки Олег Ляшко повідомив в Facebook. Він зазначив, що колись сам пропонував їй приєднатися до Радикальної партії.

Колись запропонував їй самій долучитися до нашої політичної команди. Матір Божа, що я вислухав… А тепер сама захотіла. Згадує нашого улюбленого Черчілля, який казав про те, що якщо ти не займаєшся політикою – вона займається тобою”, – написав радикал.

Також Ляшко зазначив, що дружина вирішила піти в політику не заради нього.

Можливо, ви подумаєте, що вона це робить заради мене. Це просто ви її не знаєте. Це її вибір. І вона буде боротися, як левиця. Вдома я і сам її іноді трохи побоююся…”, – зізнався політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На сайті Центральної виборчої комісії в списку Радикальної партії до Київської обласної ради Росита Ляшко значиться під першим номером.

Росита Ляшко – дружина лідера Радикальної партії Олега Ляшка, народилася в Дніпрі, за освітою – бібліограф суспільно-політичної літератури.

Нагадаємо, колишній народний депутат і лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко опублікував фото вагітної дружини Росіти. На знімку 50-річна жінка зображена під час прогулянки з собаками.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дружина лідера Радикальної партії Олега Ляшка балотується на виборах до Київської обласної ради