facebook

5 провісників швидкого розлучення за версією весільних фотографів

Мало хто на весіллі звертає увагу на фотографів, вони ж в свою чергу помічають будь-які дрібниці, за якими можуть заздалегідь практично безпомилково передбачити чи буде сімейне життя молодят щасливим. Звичайно, вони не є фахівцями з психології стосунків, але у них є можливість спостерігати за різними парами через об’єктив протягом декількох годин, що дозволяє їм порівнювати, аналізувати і робити висновки.

Ми зіставили висновки весільних фотографів і думки з цього приводу сімейних психологів і прийшли до цікавих висновків, якими поспішаємо поділитися і з вами.

Небажання фотографуватися

Один з молодят відчуває себе скуто, відвертається і не бажає дивитися в об’єктив. Збентеження перед фотокамерою – цілком нормальне явище, але буває і так, що один з партнерів геть відмовляється зробити на фото, те що його просять, піти на компроміс і поступитися своїй другій половинці, не хоче фотографуватися і навіть погрожує фотографу. Останні стверджують, що такі шлюби тривають зазвичай не більше року, а то і кілька місяців. Солідарні з ними і психологи. Вони говорять про те, що вміння йти на компроміс запорука щасливого сімейного життя.

Саркастичні жарти

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Деяким молодятам подобається робити фото, на яких один з партнерів постає в смішному або безглуздому вигляді, наприклад, насильно годує тортом, погрожує за допомогою кухонного начиння або тягне за волосся. Фотографи стверджують, що пари, які наполягають на таких фотосесіях потрапляють в групу ризику. Психологи впевнені, що це дійсно так. Критика, презирство, образливість і неповага до партнера – кращий спосіб прийти до розлучення.

Мінімальна кількість фотографій нареченого і нареченої разом

Практично фотосесія складається з фото нареченого зі своїми друзями, гостями та родичами, а наречена відображена зі своїми подружками? Це тривожний дзвіночок, стверджують весільні фотографи. Психологи не можуть з ними не погодитися: бажання бути разом, торкатися один до одного, спільні інтереси, спільне виконання обов’язків і ритуалів зміцнює шлюб. А якщо такого бажання немає, ситуація досить сумна.

Надмірна зацикленість на самому святі

Як правило, надідея ідеального весілля за всяку ціну властива нареченим. У таких випадках вона тримає під невсипущим контролем все і будь-яка дрібниця здатна викликати у неї гнів і роздратування, який обов’язково виллється на другу половинку. Також вона вимагає від фотографа зняти її у всіх п’яти сукнях і в усіх можливих ракурсах, поки жених курить збоку.

На думку психологів подібний егоїзм і перфекціонізм, помножені на невміння правильно розставляти пріоритети (весілля – це лише початок шляху, свято закінчиться і почнеться сімейне життя) не найкращі супутники щасливого шлюбу.

Мова нареченого і нареченої

Обличчя нареченої в той момент, коли наречений каже слова (і навпаки) на якому застигла насмішка, почуття сорому й інші негативні почуття, за словами весільних фотографів зовсім не рідкість. Вони впевнені, що це не передрікає шлюбу нічого хорошого.

Відповідно до думки психологів, тільки пари які ставляться один до одного з взаємною повагою можуть розраховувати на «золоте» весілля.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 провісників швидкого розлучення за версією весільних фотографів