facebook

Жорсткі затримання і військова техніка: що відбувається у Білорусі 11 жовтня – фото, відео

Вже понад 2 місяці білоруси протестують проти чинної влади, зокрема, самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. 11 жовтня не стало винятком: силовики від ранку напоготові, оточують облюбовані протестувальниками місця у Мінську. Все тому, що демонстранти запланували Марш гордості.

Криваві затримання у Мінську
ОМОНівці знов вдалися до жорстоких затримань. Так, було гаряче біля Стели у столиці Білорусі. Волонтери з Червоного Хреста надають допомогу постраждалим протестувальникам. На асфальті рясніє кров.

За словами свідків подій, прихильники опозиції вступили у силове зіткнення зі співробітниками міліції. Водночас частину учасників протесту затримали і з застосуванням спецзасобів.

Місцеві телеграм-канали повідомляють про застосування проти мітингувальників водометів з кольоровою водою та світло-шумових гранат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Військова техніка у Мінську
У Мінськ від самого ранку стягують військову техніку. Люди помічають колони з технікою у різних районах міста. Так, в одному зафіксували бронемашини з кулеметами.

Річ у тім, що 11 жовтня, по всій Білорусі пройде Марш гордості. Акція має розпочатися о 14:00, місця збору демонстрантів: площа та проспект Незалежності, біля станції метро “Неміга”, поблизу Стели.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жорсткі затримання і військова техніка: що відбувається у Білорусі 11 жовтня – фото, відео