facebook

Сергій Притула відверто розповів про стосунки з дітьми

Я так багато пропустив.

Графік Сергія Притули вже багато років настільки щільний, що йому рідко вдається присвятити час родині, а головне – дітям. Про це телеведучий розповів на своїй сторінці в Facebook, передає Ukr.Media.

«У 2008-му, коли народився Дмитрик, я не вилазив із гастролів з Камеді, навіть у кризові місяці тої осені. Потім розривався на 3 телепроекти і на радіо. Я пропустив момент, коли у нас пупчик відпав, коли був перший крок, коли у нас виліз перший зуб і коли було сказане перше слово. Я достобіса чого пропустив і за що себе досі картаю», – поділився Сергій.

Але телеведучий не має наміру повторювати ті ж помилки в питанні виховання своєї дочки Солимии: «Зараз у мене графік ще гірший: 4 телепроекти і щороку понад 100 концертів з «вар’ятами». Але з донькою повторення не буде! Діти – це найбільша радість у житті. Спостерігати кожен їх крок, кожну емоцію, кожне слово чи посмішку – це крутіше ніж будь-які кар’єри внутрішньокар’єрні звершення. І я радію, що Дмитрик, у справі виховання Соломії, моя з дружиною найбільша опора! Знаходьте годину на дітей. І колись вони знайдуть час для вас», – написав лазарєв у своєму мікроблозі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сергій Притула відверто розповів про стосунки з дітьми