facebook

“Мені є чим зайнятися”: Разумков з посмішкою продинамив скандальні п’ять питань Зеленського

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував свою неучасть у президентському опитуванні в неділю, 25 жовтня

За словами голови ВР, він не побачив поруч з виборчою дільницею волонтерів у спеціальних накидках, які збирають думки громадян.

“Ні, не відповідав на п’ять питань”, – відповів Разумков журналістам. Також спікер відмовився розкривати свою позицію, якими б були його відповіді на п’ять питань, якби він все ж взяв участь в опитуванні. Крім того, він сказав, що не має наміру шукати волонтерів, яких за його словами “на жаль” не побачив на ділянці.

Теоретично, це ж закрите опитування… Мені є чим зайнятися… Мабуть, не вийде (взяти участь в опитуванні – ред.)“, – сказав голова ВР.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, одночасно з виборами 25 жовтня триває ініційоване президентом Володимиром Зеленським всеукраїнське опитування, в якому громадянам пропонують відповісти на наступні питання: чи потрібно вводити в країні довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах; чи підтримують вони створення на Донбасі вільної економічної зони; чи підтримують вони скорочення чисельного складу Верховної Ради з 450 до 300 народних депутатів, легалізацію медичного канабісу та підняття на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мені є чим зайнятися”: Разумков з посмішкою продинамив скандальні п’ять питань Зеленського