facebook

Жінка знайшла дівчинку в порожньому будинку на брудній підлозі і врятувала. Лишень гляньте на це диво сьогодні!

Сара Конк працює дипломованим фахівцем з терапевтичного відпочинку, дівчині 28 років. У свій час вона була на Гаїті і змогла допомогти дуже багатьом діткам, як морально, так і фізично. Але одного разу стався такий випадок, який повністю змінив її життя.

Ніка
Якось в медичний центр, де працювала Сара, принесли маленьку дівчинку, на той момент їй було лише 3 місяці. Вона була у вкрай важкому фізичному стані.

Сара
Малятко страждало на важку форму гідроцефалії, терміново було потрібне оперативне втручання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчинку звали Ніка, а принесла її в лікарню жінка, яка назвалася її тіткою. Крихітці зробили операцію, все пройшло досить добре. Лікарі залишилися задоволені станом Ніки, вона одужувала і готувалася до виписки. Тільки ось виписувати її було нікуди.

Жінка, яка назвалася тіткою дитини, виявилася її рідною матір’ю. Після того, як вона залишила свою донечку в лікарні, вона зникла і її більше ніхто не бачив. Небайдужим працівникам медцентру все таки вдалося розшукати її номер телефону, вони дзвонили і просили забрати дитину, але та ніяк не погоджувалася.

Все таки Сара змогла поговорити з горе-матір’ю, переконала забрати дочку, пообіцявши, що буде допомагати матеріально. Плюс до цього, медичне обслуговування для Ніки завжди буде безкоштовним.
Через деякий час Сара вирішила дізнатися про стан малятка, вона дзвонила матері, але та на дзвінки не відповідала. Її охопила паніка, вона дуже переживала за цю дитину і вирішила піти до них прямо додому. Те, що вона там побачила, Сара запам’ятала на все життя!

Увійшовши до будинку, вона виявила маленьку дівчинку на підлозі серед сміття та іншого непотребу.

Найстрашніші побоювання Сари підтвердилися: мати покинула хвору дитину напризволяще. Жінка не роздумуючи забрала дівчинку знову до лікарні. Її стан був дуже важким, лікарі не давали жодних прогнозів. Але Ніка і Сара боролися з усіх сил. І це допомогло!

Через шість місяців Сара оформила опікунство над Нікою. Коли всі документи були в порядку, дівчинка вирушила в свій новий будинок із новою мамою.

Зараз дівчинці вже два рочки, і вона дуже щаслива. У неї є все, що потрібно — мама з величезним люблячим серцем, її тепло і турбота.

 

Дуже часто буває так, що мати — це не та, яка виносила і народила дитину. Бо це стан душі! А що ви думаєте з цього приводу?

 

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка знайшла дівчинку в порожньому будинку на брудній підлозі і врятувала. Лишень гляньте на це диво сьогодні!