facebook

Отруєння або нещасний випадок: у РФ думають над відстороненням Путіна

Отруєння або нещасний випадок: у РФ думають над відстороненням Путіна

У середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група впливових осіб, опозиційних до президента РФ Володимира Путіна.

Їхня мета – якнайшвидше відсторонити Путіна від влади і відновити економічні зв’язки із Заходом, які були зруйновані через війну. Про це повідомляє Головне управління розвідки в Україні.

За інформацією наших розвідників, певна частина російської політичної еліти розглядає наступником Путіна директора ФСБ Олександра Бортникова. Саме він останнім часом потрапив у немилість з боку російського президента через фатальні прорахунки у війні проти України.

Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення Путіна від влади. Зокрема, ймовірними варіантами розглядаються отруєння, раптова хвороба або інша “випадковість”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ймовірно, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній злив розташування чеченських підрозділів на Півночі Києва. Оскільки інформація надійшла саме від російської сторони.

У такий спосіб керівництво ФСБ, можливо, намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід чинного керівництва РФ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Отруєння або нещасний випадок: у РФ думають над відстороненням Путіна