facebook

“Європейська Солідарність” єдина партія, яка буде представлена в усіх міськрадах обласних центрів та облрадах – Геращенко

“Європейська Солідарність” буде працювати в усіх місцевих радах для продовження децентралізації та розвитку громад

Про це сказала співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко в ефірі одного з українських телеканалів.

Я дуже пишаюся нашим результатом, тому що ми є єдина загальноукраїнська партія, яка буде представлені в усіх обласних центрах – в міських і обласних радах”, – наголосила вона.

Геращенко підкреслила: “У нас чудовий результат в Києві. Ми дякуємо всім киянам, що вони дали першу позицію “Європейській Солідарності”. І це тільки доводить наскільки правильною була наша стратегія, щоб відчути цей тренд Києва – бажання не чвар, не того, щоб патріотичні сили обзивали і тюкали один одному. Ми продемонстрували тут лідерство з точки зору не розпорошення голосів”.

Геращенко також наголосила, що в нових місцевих радах депутати від “Європейської Солідарності” будуть працювати на розвиток місцевих громад та продовження децентралізації як однієї з найуспішніших реформ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона зауважила, що місцеві ради згідно з законодавством не потребують створення коаліції. “Однак я хочу нагадати, що саме депутати “Слуг народу” вже заявили, що для них бажані такі умовні більшості в радах це – ОПЗЖ. Ми точно не бачимо себе у жодних більшостях з ОПЗЖ, із шаріями і таке інше”, – сказала депутатка.

Все, що стосується необхідних для громади конструктивних речей, ми як і в парламенті завжди це будемо підтримувати звичайно для того, щоб дати шанс розвиватись децентралізації і захищати її”, – зазначила Геращенко.

Депутатка також додала: “Але ми сподіваємося, що в Києві тепер більшість, яку Банкова тепер не зможе у невластивий спосіб протиснути і сформувати більшість “Удару” і “Слуг народу”. Тому що ми маємо перше місце. І очевидно, що це такий запит киян на більшість партій Майдану. Так само в інших містах.”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Європейська Солідарність” єдина партія, яка буде представлена в усіх міськрадах обласних центрів та облрадах – Геращенко