facebook

У смертельній ДТП загинув прокурор, його дружина та маленька дитина (ФОТО)

2 листопада, у м. Лохвиця у Полтавській області зіткнулися автомобіль «Лексус» та вантажівка «DAF».
У «Лексусі» з Києва до Сум повертався прокурор Сумської місцевої прокуратури Вольченко Олександр Володимирович разом із дружиною та дитиною. Внаслідок ДТП прокурор та члени сім’ї загинули на місці.

Lexus зіткнувся з вантажним автомобілем DAF

На Полтавщині внаслідок ДТП загинув прокурор Сумської місцевої прокуратури Олександр Вольченко, його дружина та малолітня донька.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області, ДТП сталася 2 листопада близько 19:00 на 227-му кілометрі автодороги «Кролевець-Суми-Пирятин».

За попередніми даними, прокурорський Lexus зіткнувся з вантажним автомобілем DAF. Загиблий працював в органах прокуратури сім років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Lexus та його два пасажири – жінка, 1991 року народження та малолітня дитина, 2017 року народження, загинули на місці події. Водій автомобіля DAF доставлений до місцевої лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини ДТП. Триває досудове розслідування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У смертельній ДТП загинув прокурор, його дружина та маленька дитина (ФОТО)