facebook

“Побічні наслідки залишилися”: Олег Винник розповів про самопочуття після коронавірусу

Наприкінці вересня під час участі в шоу «Танці з зірками» співак Олег Винник заявив, що захворів на коронавірус. В середині жовтня виконавець отримав негативний тест на Covid-19, втім, отримав не дуже втішні наслідки від коронавірусу. За словами артиста, який ще місяць тому переніс хворобу, зараз він почувається добре.

Про це пише “Говорить Дрогобиччина” з посиланням на Главком.

«Повністю одужав, почуваюся добре, втім побічні наслідки все ж таки залишилися. Здатність сприймати запахи і смак їжі повністю ще не відновилися. Була легка форма недуги, однак все одно погано почувався. Стояти на ногах міг лише до 15 хв через страшенний біль у суглобах», – зазначив співак.

Попри 4 випуски проєкту «Танці з зірками», які добряче привели тіло співака в тонус, коронавірус також дався взнаки та вплинув на його вагу.

“З’явилися відчуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М’язи стали набагато легшими. За час участі в «Танцях з зірками» і в період хвороби в сукупності я втратив 10 кг”, – розповів Винник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Організатори шоу, з якого Олега Винника та Олену Шоптенко дискваліфікували за порушення правил, вирішили повернути зірок на паркет через шалену підтримку… і на вимогу прихильників.

Однак пара прийняла рішення не повертатися на «Танці з зірками» навіть після одужання.

«Чесно кажучи, коли я захворів, то сумував за паркетом. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія. Спочатку, під час перших тренувань, довелося понервувати, тому що танці – це шок для тіла і мозку, не все одразу виходить. Але настав момент, коли на репетиціях я почав кайфувати і навіть час від часу дивитися на своє відображення у дзеркалі – дуже довго я цього робити не міг», – заявив Винник.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Побічні наслідки залишилися”: Олег Винник розповів про самопочуття після коронавірусу