facebook

В Україні посилюють карантинний контроль у поїздах

У приміських потягах у зв’язку із погіршенням ситуації з коронавірусом стежити за дотримання епідеміологічних вимог буде більша кількість воєнізованої охорони та провідників.
Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

В компанії зазначили, що йдеться про найбільш навантажені напрямки залізничного сполучення. У них для додаткового контролю збільшують кількість провідників та працівників воєнізованої охорони.

Крім того, в УЗ підтримують рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину. І наголошують, що це дозволить здійснювати необхідну мобільність населення з дотриманням протиепідемічних заходів та знизити шкоду для національної економки.

Також в “Укрзалізниці” нагадали, що наразі, в усіх потягах діють такі обмеження:

суворо дотримується масковий режим співробітників,
контролюється наявність масок у пасажирів,
здійснюється температурний скринінг,
здійснюється дезінфекція рухомого складу після та до кожного рейсу.
На початку листопада Укрзалізниця отримала пів мільйона захисних масок для працівників «Пасажирської компанії», переважно провідників поїздів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також працює контактний центр Укрзалізниці (0800503111), звернувшись до якого пасажири отримають оперативну та вичерпну інформацію щодо курсування поїздів і особливості обслуговування в умовах запровадження карантинних обмежень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні посилюють карантинний контроль у поїздах