facebook

Окупанти-мародери розмріялись про безбідне життя після війни в Україні – аудіоперехоплення

Окупанти-мародери розмріялись про безбідне життя після війни в Україні – аудіоперехоплення

Так, в одному аудіоперехопленні окупант просить рідних дізнатися ціну “нажитої” відеокарти

Російські окупанти розглядають облогу Києва як можливість забезпечити собі “безбідне” життя.

Про це свідчать майже всі перехоплені СБУ розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області.

Окупанти вважають, що доля “посміхнулася їм”, адже поблизу столиці  більше можливостей для мародерства. Тож планують повернутися додому геть не бідними людьми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, в одному аудіоперехопленні окупант просить рідних дізнатися ціну “нажитої” відеокарти та інших комплектуючих до комп’ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що зробив висновок: “В принципі, це відрядження себе окупило”.

“Я піду зламувати квартири, нах*й. Висоток тут дох*я, десятиповерхових, нах*й. Буду зламувати будинки”, – каже російський загарбник.

Российские оккупанты рассматривают осаду Киева, как возможность обеспечить себе «безбедную» жизнь

Об этом свидетельствуют почти все разговоры находящихся в Киевской области захватчиков, которые регулярно перехватывает СБУ.

Эти оккупанты считают, что судьба «улыбнулась им», ведь вблизи столицы больше возможностей для мародерства. Поэтому планируют вернуться домой не бедными людьми.

Вот этот «воин» просит родных узнать цену «нажитой» видеокарты и других комплектующих к компьютеру. Ответ его удовлетворил настолько, что заключил: «В принципе, эта командировка меня окупила».

Планирует продолжать обогащение: «Я пойду взламывать квартиры, нах*й. Высоток здесь дох*я, десятиэтажный, нах*й. Буду взламывать дома».

Успокаивая жену, призывающую его не говорить об этом по телефону, говорит, что на фоне всех зверств рашистов в Украине грабеж – это не преступление: «Это х*йня. Здесь по домам еб*шат с минометом».

Хотя оккупанту пора вспомнить, что «двухсотым» награбленные вещи не понадобятся.

Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це по телефону, каже, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні, грабунок – це не злочин.

Війна в Україні 2022

Нагадаємо, Російська Федерація почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відомо, що військові РФ зайшли в нашу країну з території Білорусі. Крім того, на сьогодні путінські військові запускають ракети в бік України з території Білорусі. Проти РБ деякі країни ввели санкції за співучасть у вторгненні.

Також регулярно з’являються повідомлення про те, що Республіка Білорусь може почати вторгнення в Україну на стороні РФ. У мережі публікують фото і відео переміщення російської техніки по території РБ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Окупанти-мародери розмріялись про безбідне життя після війни в Україні – аудіоперехоплення