facebook

Убив і закопав біля будинку: подруги вбитої в Італії українки розповіли про трагедію (фото)

В Італії поліцейські знайшли тіло 42-річної українки Вікторії Вовкотруб. Вона була вбита своїм колишнім співмешканцем, 60-річним громадянином Сербії ромської національності.

Вбивця закопав жінку неподалік від свого будинку, біля покинутого клубу, закривавлений килим і одяг жінки хотів викинути на смітник.

Ніс килим зі слідами крові на смітник

Поліція затримала 60-річного громадянина Сербії ромської національності Кадруса Берісі (Beris Kadrus) кілька днів тому, коли він намагався викинути на смітник килим і жіночий одяг зі слідами крові.

Правоохоронці два дні вистежували його після того, як одна з подруг Вікторії заявила про її зникнення. Жінка повідомила поліції, що в той день, 4 листопада, загибла мала зустрітися з Берісі. А після цього її ніхто не бачив.
Поліцейські взяли чоловіка під варту. Спочатку він відмовлявся називати місце, де заховав тіло. Правоохоронці обшукали всі покинуті будинки в окрузі. Також вони провели ДНК-експертизу плям крові і волосся, які виявили на килимі. Усе це належало Вікторії Вовкотруб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли Кадрусу пред’явили ці докази, він вказав, де закопав тіло колишньої коханої. Поліцейським знадобилося дві години 13 листопада, щоб відкопати тіло українки. Також у поліції заявляють, що Вікторія була вбита кілька днів тому в будинку цього чоловіка.

“Через нього жінки билися”

Як розповідають знайомі українки, Вікторія з Кадрусом була знайома три роки. Спочатку вони зустрічалися, а потім стали жити в цивільному шлюбі. Наречений не подобався багатьом знайомим українки.

Сам Кадрус давно живе в Італії, у нього є дозвіл на роботу. Але він, як правило, брався за будь-який разовий підробіток, кому що треба зробити по господарству, це все було неофіційно.
Зовні це дуже неприємна людина. До того ж про нього ходили чутки, що у нього є “червона картка”. Так називають документ про те, що людина насправді психічно нездорова. Наскільки це правда, я не знаю.

Вікторія красива, висока жінка. Він маленький, потворний. Але ви будете сміятися, через нього тут жінки буквально билися. До Вікторії у нього були ще дві українки. Також у нього була сім’я. Хто його колишня дружина не знаю, ніколи про неї нічого не чула. Але його діти живуть тут в Італії“, – анонімно розповідає одна зі знайомих українки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Убив і закопав біля будинку: подруги вбитої в Італії українки розповіли про трагедію (фото)