facebook

Топ-10: Чоловіки з якими іменами найчастіше зраджують

Тема довіри до партнера – основна для будь-якого союзу. Авторитетний медичний сайт в минулому році провів цікаве дослідження на тему чоловічих зрад, в ході якого, наприклад, з’ясувалося, що в оточенні 77% зрадників обов’язково є близький друг, який подає поганий приклад і активно про це розповідає. Або (увага! Увага!) 40% тих, що провинилися, за статистикою, знайомляться з коханкою на роботі.

Крім цього, автори нашумілого матеріалу простудіювали і найпопулярніші імена, володарів яких найчастіше «застають в ліжку з іншою». А ми – зіставили міжнародний реєстр з їх російськими аналогами + звірились з даними знаменитого дослідника імен Бориса Хигира. У підсумку – невтішний список перед вами. Важливо пам’ятати і про те, що з кожного правила є виняток, а будь-яка статистика допускає приємні похибки.

Топ-10 (в порядку убування, у верхній частині – «рекордсмени»)

Іван

Можливо, що причина, по якій Іван став абсолютним лідером цього чарту зрадників, дуже банальна – це одне з найпоширеніших імен, а, значить, його представники частіше потрапляють в будь-яку статистику. З іншого боку – всьому виною можуть служити і природна хитрість, і бажання помститися (так-так, Вані злопам’ятні!), І навіть «спортивний інтерес» (чи зможу я добитися найнеприступнішої жінки). Пряма цитата дослідника Бориса Хигира про Іванів: «Дорожить шлюбом, але це не означає, що він відмовиться від можливості випробувати свої чоловічі чари на одній з подружок дружини».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Василь

Він вважає надзвичайно важливим бути галантним, як лицар, з жінками, і йому дуже лестить, коли жінки таким його вважають. Тож не дивно, що всі ці загравання «в джентельмена» і «улюбленця публіки», часто переходять межу світського або робочого спілкування.

Андрій

Часто причиною зрад стає вроджене почуття незалежності, марнославство і навіть гординя. А які «осінні» і «зимові» володарі цих імен чарівні! Не хочете, щоб Андрій втік в чужу постіль – припиніть чинити на нього тиск і критикувати. І те, і інше – удар по самолюбству. А самостверджуватися така людина віддасть перевагу не поруч з вами, а на стороні.

Дмитро

У Стародавній Греції Дмитром називали чоловіка, якого полюбила богиня родючості Деметра. Так і повелося. Більшість Дім – шалено влюбливі, обожнюють суспільство красивих жінок і дуже комунікабельні. Такий «букет» достоїнств дає грунт для серйозних зрад. Цитата: «Нове почуття захоплює його так сильно і неподільно, що він без особливих докорів сумління змінює свої симпатії».

Петро

Постійна зміна партнерок у Петра, навіть при наявності багаторічної пари, обумовлена, як правило, двома факторами. Перший – підвищена ceксyaльна активність, часом, що межує з еpoтичним божевіллям. Другий – вічні пошуки любові. З дитинства таким хлопчикам не вистачає теплоти і уваги, вони потребують підвищеної ласки і турботи, ось і з віком відправляються на пошуки цієї ненаситної і всепоглинаючої любові.

Степан

Вся справа в простій банальності: навіть самsq веселsq чоловічій компанії Стьопи віддадуть перевагу суспільство жінки. У присутності дами такий чоловік розквітає, стає невгамовним, щедрим на компліменти. На жаль, але у нього дуже мінливий характер.

Данило

Ревнивець і власник. З дитинства наполягає на тому, щоб його друзі і подруги були вірні тільки йому і постійно знаходилися поруч. І з роками це почуття тільки посилюється. При цьому часто доходить до абсурду: він вимагає 100% вірності від своєї коханки. Цікаво, що зраджує Данило не «для здоров’я», азарту чи спортивного інтересу – в новій знайомій або колезі його збyджyє розум! Дівчата-інтелектуалки стають фатальними для його родини.

Марк

Формені егоїстb, що вимагають до себе постійної уваги. Тому причиною зрад Марка часто стає банальне «Хочу, і все!» Сприяє флірту і природна артистичність, і блискуче почуття гумору. Тож не дивно, що супутниці таку людину доводиться постійно нервувати – навколишні жінки в його присутності перетворюються на хижачок, охочих дістати цінну здобич.

Денис

Як корабель назвеш, так він і попливе. Якої вірності можна чекати від людини, чиє ім’я слід перевести як, «присвячений богу веселощів»? До того ж Дениси часто стpaждають підвищеною емоційною збyдливiстю, і в якості зняття нервової напруги або хвилювання нерідко вибирають ceкс. Тому постійними його коханок не назвеш, скоріше, це короткострокові антидепресанти. І нi, совість за зраду Денис не мучить.

Микола

Можливо, точне попадання в топ-лист зрадників Миколи багатьох здивує. Вся справа в тому, що вони майстерно вміють приховувати зради! Викрити їх у брехні досить складно. Але нерідко, коли все-таки зраджують: просто заради фізичного задоволення, не більше того.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Топ-10: Чоловіки з якими іменами найчастіше зраджують