facebook

Дитина кричала від болю: під Одесою стався обурливий інцидент в школі, фото

У Біляївському районі Одеської області в селі Холодна Балка шестикласник зламав ногу в двох місцях, коли грав в футбол після прибирання класу після уроків. Хлопчик лежав на холодній землі, кричав і плакав від болю, але ніхто йому не допоміг.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці “Батьки SOS”.

Закінчивши прибирання, діти грали в футбол, чекаючи автобуса, який розвозить їх по селах. На хлопчика налетів 10-класник, він впав і не міг піднятися. В цей час під’їхав автобус і забрав дітей.

“Уже на півдороги, бібліотекар, яка супроводжує дітей, згадала, що немає моєї дитини. Вони повернулися і почали шукати мою дитину… він був на стадіоні”, – пише мати хлопчика.

Знайшовши його, як пише жінка, бібліотекар накричала на хлопчика, подзвонила його матері і повідомила, що він зламав ногу. Мати попросила не чіпати дитину, але коли приїхала, побачила що старшокласники його кудись тягнуть, “швидку” ніхто не викликав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мати викликала “швидку”, і поки чекали її до неї вийшли педагоги і почали переконувати, що хлопчик сам винен в травмі. Медики діагностували у нього переломи зі зміщенням в двох місцях. Він лежить в лікарні на апараті витягнення кісток, де йому належить провести ще щонайменше два місяці.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дитина кричала від болю: під Одесою стався обурливий інцидент в школі, фото