facebook

Долар продовжує кошмарити всіх: ситуація в обмінниках приголомшила українців”

Ринок не втихає!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 26 лютого, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,3527 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,5628 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Минулого тижня ситуація на валютному ринку була не однозначною: гривня падала з початку тижня, а наприкінці відіграла свої позиції. Яким буде цей тиждень для національної валюти України та на що розраховувати населенню.

З огляду на вищеописану поточну специфіку готівкового ринку та ситуацію, що склалася, спостерігатиметься досить суттєвий розкид котирувань у різних регіонах України як за американською валютою, так і за євро. Тож при обміні валют, фінансові експерти цього тижня радять витримати паузу, а при нагальній необхідності, прогулятися по найближчих обмінних пунктах, адже різниця в ціні може бути досить суттєвою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар продовжує кошмарити всіх: ситуація в обмінниках приголомшила українців”