facebook

Накриє навіжений мокрий циклон і готуйтеся до +23: синоптик Діденко попередила про погоду та різке потепління

У понеділок, 25 березня, в Україні очікується циклон, що призведе до дощів у більшість регіонів України. Про це йдеться у прогнозі синоптика Наталії Діденко, опублікованому у Фейсбуці.

Водночас синоптик зазначає, що у східній частині країни вплив антициклону може запобігти опадам, забезпечуючи суху погоду.

Температура повітря 25 березня буде цікавою. Вдень очікується від +8 до +11 градусів, а на сході країни від +10 до +14 градусів. до +9 градусів”, – вказано у повідомленні.

Щодо столиці, у Києві 25 березня можливі невеликі дощі, а температура повітря складе близько +8 градусів.

“Підготуйтеся до миття вікон наступними вихідними, оскільки після 29 березня очікується підвищення температури до +20-+23 градусів!”, – наголосила Діденко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі попередили, що другий місяць весни, квітень, обіцяє бути теплим. Прогнозується, що середня місячна температура повітря в Україні коливатиметься від 9° до 13° тепла, що на 1-1,5 градуса вище звичайного.

За даними синоптиків, у Карпатах очікується трохи прохолодніша погода: від 7 до 8° тепла. Це на два градуси вище за норму. Прогнозується, що кількість опадів за місяць становитиме 30-52 мм. У Карпатах очікується трохи більше опадів – від 60 до 89 мм, що також відповідає нормі.

Згідно з багаторічними даними спостережень, середня місячна температура повітря у квітні становить від 7 до 11 градусів тепла, а в гірських районах – від 2 до 6 градусів тепла. Абсолютний мінімум температури коливається від 3 до 16° морозу, а у північно-східних регіонах та в Карпатах від -17 до -22°. Абсолютний максимум досягає від 26 до 33 ° тепла, а в горах до +21 °.

Середня місячна кількість опадів варіюється від 22 до 62 мм. У Закарпатті та в Карпатах очікується від 65 до 84 мм опадів, а на високогірній частині Карпат – до 117 мм.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Накриє навіжений мокрий циклон і готуйтеся до +23: синоптик Діденко попередила про погоду та різке потепління