facebook

У Зеленського підозрюють нервовий зрив, блогер Сергій Корнак назвав причину: “Йому обіцяли…”

Володимира Зеленського ізолювали через те, що у нього стався нервовий зрив, і він не знає, як керувати країною

Таку думку висловив підприємець і відеоблогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак на своєму каналі в YouTube.
Блогер підкреслив, що у Володимира Зеленського легка форма захворювання, але він зараз знаходиться в лікарні, а не у себе вдома, хоча вдома є всі умови і зв’язок. Крім того, він пояснив, що зараз діється з бюджетом в період пандемії, а також, як з ним справляється Зеленський.

У реанімації не лежить, апарат не підключений. Ну і сидів би вдома, у нього не просто Приватна квартира, будинок, це держдача, тобто, це Житлове державне приміщення, розраховане на президентів. Є зв’язки, умови“, – з непорозумінням говорить український блогер.
Також Корнак підкреслив, що кінець року, а саме ті 1,5 місяці, які залишилися, означає розрахунок зі справами. Йдеться про будівництво доріг, Міністерство охорони здоров’я, погашення боргів по заробітних платах, МВС і так далі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всі платежі йдуть на кінець місяця, щоб закрити ті послуги, які держава набирала від населення, від зарплати і так далі. Діра в бюджеті у нас – 216 мільярдів гривень. Шляхом взяття боргів погасили 90 мільярдів”, – зазначив підприємець.

Він підкреслив, що вся відповідальність за це лежить на плечах президента України. За словами блогера, новий глава Міністерства фінансів Кирило Шевченко відправлявся в Америку для вирішення питань з МВФ, але там “несподівано послали нафіг”.

У Зеленського нервовий зрив, тому що він не знає, що робити. Це людина, якій обіцяли:”ти йди в президенти, ми всі знаємо, все вирішуємо, все буде платитися”. Але після візиту Шевченка до Америки, Америка дала зрозуміти, що вони не хочуть навіть чути про Зеленського“, – зазначив Сергій Корнак.

Блогер заявив, що всі українці прекрасно розуміють, що Зеленський – це “провальна фігура” і він не може управляти державою. На думку Корнака, саме з цієї причини президента з його помічником відправили лікуватися у Феофанії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Зеленського підозрюють нервовий зрив, блогер Сергій Корнак назвав причину: “Йому обіцяли…”