facebook

Шуфрич поскаржився на холодний душ у Миколаєві, хоча від гарячого водопостачання відмовились при Чайці

Народний депутат від партії «Опозиційна платформа – за життя» Нестор Шуфрич поскаржився, що йому довелося приймати холодний душ в одному з готелів міста.

Про це Нестор Шуфрич сказав вчора, 19 листопада, під час брифінгу за підсумками візиту до Миколаєва, передає видання “НикВести”.

Нестор Шуфрич звинуватив Миколаївського міського голову у відсутності централізованого гарячого водопостачання в місті.

Ми знаємо, що Сєнкевич – фахівець в IT-технологіях, але краще, щоб він був фахівцем в питаннях комунального господарства Миколаєва. Краще б він розбирався в виробничих питаннях, питаннях життєзабезпечення міста. Я на собі сьогодні випробував принади його правління, коли в готелі, проїхавши 650 кілометрів, змушений був прийняти крижаний душ в умовах, коли я провів вісім зустрічей у Слов’янську в умовах морозу. Я за це дуже вдячний діючому меру, але нічого, я це пережив. Але я не дозволю, щоб це переживали кожен день жителі Миколаєва, – сказав Нестор Шуфрич.

У виданні відзначили, що централізоване гаряче водопостачання у Миколаєві почали відключати в 2006 – 2008 роках при мері Володимирі Чайці в зв’язку з високим тарифом та зношеними мережами. Тоді миколаївці почали масово відмовлятися від гарячого водопостачання на користь автономного, встановлюючи індивідуальні пункти нагріву води в своїх квартирах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, депутат Миколаївської міської ради, голова фракції “Європейська солідарність” Олена Кісельова закликала підтримати Олександра Сєнкевича у другому турі виборів мера Миколаєва.

Як відомо, миколаївський бізнесмен, нещодавно обраний в депутати Миколаївської міської ради від партії «Слуги народу» Микола Капацина заявив про підтримку Олександра Сєнкевича.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шуфрич поскаржився на холодний душ у Миколаєві, хоча від гарячого водопостачання відмовились при Чайці