facebook

По дорозі на дільницю! Сталось непередбачуване – не доїхали. Не впорався з керуванням – аварія

На Запоріжжі водій не впорався з керуванням та допустив перекидання транспорту. В результаті постраждали представники громадянської мережі ОПОРА. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Запорізької області.

22 листопада до Приморського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху „Одеса-Новоазовськ“, — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen 1981 року народження, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та допустив перекидання транспортного засобу.

“В результаті аварії водій та двоє пасажирів — представники громадянської мережі „Опора“ отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. За даним фактом слідчим Приморського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)ККУ. Розпочато досудове розслідування”, — йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

По дорозі на дільницю! Сталось непередбачуване – не доїхали. Не впорався з керуванням – аварія