facebook

Це треба побачити: величезний кущ грибів знайшли у лісі (ФОТО)

Це треба побачити: величезний кущ грибів знайшли у лісі на Рівненщині.

На Костопільщині.

Цілий кущ глив знайшла мешканка Рівненщини Тетяна Дейнека у лісі в селі Базальтове Костопільського району.

Фото знахідки вона опублікувала у спільноті Грибники Рівненщини у Facebook та підписала:

Село Базальтове славиться не тільки кам’яними стовпами, а й ось такими грибами-гливами!!! – написала любителька тихого полювання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, проведенням першої сесії новообраної Львівської міськради офіційно стартує робота у форматі Львівської ОТГ.

Зараз представники Департаменту містобудування та новоствореного Департаменту агломерацій мали багато виїздів у об’єднані громади, спілкувались з мешканцями та представниками сіл. І подекуди ми з’ясували цікаві, але не дуже приємні речі. Певні очільники громад вирішили скористатись нагодою і, поки їхній поїзд ще не пішов, влаштувати, назвімо це, аукціонами небаченої щедрості.

На жовтневих сесіях гектари земель громад роздають пачками. Щоб ми розуміли, йдеться про сотні гектарів. Ділянки розпайовуються, оформляються на третіх підставних осіб. Конкретний приклад – село Гряда. Там уздовж північної об’їзної «розпаювали» 110 га – гарненько землю покроїли, як під лінійку – більше як 500 ділянок. І така ситуація не тільки у Гряді. Стали відомі також кричущі факти про намагання виокремити і списати з балансу будівель соціальної інфраструктури. Тому очевидно, що прийняли рішення провести аудит. І це стосується не лише виділеної землі, а й усіх рішень «нічних сесій».

Адже це буде вже відповідальність міста Львова. Але дуже хочу наголосити на важливій речі. Львів не буде забирати землі у селян, ніхто не переглядатиме рішень щодо ділянок, якими люди користуються і вирішили приватизувати. Йдеться винятково про ревізію шахрайських схем дерибану і повернення усій громаді того, що їй належить

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це треба побачити: величезний кущ грибів знайшли у лісі (ФОТО)