facebook

Експерти попередили, що наступні кілька тижнів можуть бути критичними

Повномасштабна війна, яку розгорнула Росія на території України, продовжується. ЗСУ активно відбивають українські території з лап окупантів

Контрнаступ йде дуже вдало, і це не може не тішити. Приємно усвідомлювати, що російське самолюбство, яке 30 років поспіль називало нас «малоросами», зазнає поразки.

Однак, на думку багатьох військових аналітиків, наступні кілька тижнів будуть дуже критичними. Докладніше про це інформує 24Канал.

Багато аналітиків раніше припускали, що до зими військові дії затихнуть. Але тепер думка розходиться кардинально.

Старший консультант Програми Росії та Євразії Chatham House Кейр Джайлз зазначив, що військові дії напередодні морозів вибухнуть ще більшою силою. Частково на це вплинули події навколо Керченського мосту і, як «відповідь», масований ракетний удар по мирних містах України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У випадку, якщо до зими війська захочуть «притримати коней», то найближчим часом слід очікувати більш жорсткі військові дії.

Те, що здавалося віддаленою перспективою для чогось, що можна було б переконливо описати як перемогу України, тепер набагато правдоподібніше»
– наголосив Джайлз.

Дослідник та автор книги “Шлях Росії до війни з Україною” Самір Пурі вважає, що окупанти намагаються уникнути колапсу ще до початку морозів. Також Росія готує і вже частково проводить евакуацію з Херсона.

Багато аналітиків впевнені, що успішний контрнаступ українських військ переламав хід війни. Весь світ побачив, що українці здатні не лише оборонятися, а й наступати.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Експерти попередили, що наступні кілька тижнів можуть бути критичними