facebook

Супроводжують десять охоронців: дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км/год (фото, відео)

Олена Зеленська – дружина президента, часто приїжджає на публічні заходи разом з чоловіком в його кортежі.

Але у першої леді є і її власні машини для пересування. Згідно з декларацією президента за 2019 рік, на ній значиться седан Mercedes Benz S 500. А на ділі дружину гаранта на куленепробивній представницькій іномарці возить особистий шофер з охороною, пише Страна.

Слідом за нею – супровід на седані бізнес-класу Toyota Camry. Варто відзначити, що державних номерів жодного, ні другого автомобіля немає в базі поліції. А це означає, що кортеж має номера прикриття, якими користуються співробітники Держохорони для забезпечення безпеки високопоставлених осіб.

кортеж Зеленської

Кореспонденти стали свідками того, як ганяє по столиці леді Зе. Якось вранці буднього дня її кортеж виїжджав із закритої території держдач в Конча-Заспі, де живе сімейство Зеленських.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мабуть, Олена кудись сильно поспішала.

Так як на Столичному шосе її машини розганялися до швидкості 114 км/год. А на цій ділянці дозволено лише 50 км/год, але з 1 травня по 1 листопада обмеження піднімають до 80 км/год.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Супроводжують десять охоронців: дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км/год (фото, відео)