facebook

Арахамія розповів, яка ймовірність запровадження повного локдауну в Україні

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія оцінює ймовірність введення жорстких карантинних заходів на певний період для протидії поширенню Covid-19 в 90%.
Він повідомив в ефірі телеканалу “Україна 24”, що уряд готує “інтелектуальний локдаун”.

“Імовірність повного локдауну – 90%. Є шанси, що нам пощастить, але поки що все має такий вигляд, що ймовірність дуже висока”, – сказав Арахамія.

“Тепер питання, як його правильно ввести і в якому форматі. Уряд заявляє про якийсь інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий… скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт тощо”, – додав лідер партії.

Політик також допустив припинення роботи громадського транспорту напередодні новорічних свят.

“Якщо ми зробимо локдаун умовно завтра, то всі підприємства працюють, і ми в цьому локдауні маємо погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро. У цьому разі ми зіткнемося з величезними труднощами з розвезення людей, яким чином вони доберуться до роботи. Якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то загалом ця проблема знімається як така. З точки зору наслідків і незручностей для людей – звичайно, це зіпсує новорічні свята, але це не так сильно вдарить по економіці”, – сказав Арахамія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Арахамія розповів, яка ймовірність запровадження повного локдауну в Україні