facebook

“Ви зруйнували моє життя та обікрали армію”: АТОвець “нагнув” “Мародера” Порошенка (відео)

П’ятий президент Петро Порошенко завітав 3 грудня до Рівного. Він був присутнім при вступі на посаду мера свого однопартійця Олександра Третяка. Однак там Порошенко випадково зустрівся з активістом і добровольцем Ярославом Гранітним. Між ними почалася серйозна перепалка.

Гранітний звинуватив Порошенка у тому, що п’ятий президент “зруйнував його життя”. Відео перепалки оприлюднив телеграм-канал PavlovskyNews.

Річ у тому, що колишній АТОшнік перебував 3 роки у СІЗО нібито через сепаратизм. Однак, за словами Гранітного, його провину так і не довели.

“Ви мене посадили, але не довели мою провину. Отака демократія у вас? Оце європейський вибір? Ви зруйнували моє життя, ви посадили купу моїх товаришів. Понад 10 тисяч добровольців сидить”, – заявив Гранітний.

Він наголосив, що не зраджував країну, а також звинуватив у цьому самого Порошенка. П’ятий президент порадив активісту йти до суду та доводити свою невинуватість. У відповідь він почув прокльони від Гранітного.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що наразі Гранітний перебуває під нічним домашнім арештом. Окрім сепаратизму його звинуватили у зберіганні зброї, але чоловік наполягає на тому, що вона була зареєстрована.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Ви зруйнували моє життя та обікрали армію”: АТОвець “нагнув” “Мародера” Порошенка (відео)