facebook

Олег Винник анонсував повернення в Україну з концертами

Співак Олег Винник, який нещодавно дав перше з початку великої війни інтерв’ю, розповідав, що він втратив доступ до своїх сторінок у соцмережах. Втім, днями там з’явився новий допис.

Як виявилося, хтось з команди співака заговорив про його концерти в Україні, які Винник так і не дав у 2021 році. Фанів запевнили, що вони нарешті зможуть отримати гроші за скасовані виступи, пише УНІАН.

Раптовий допис на сторінці Винника здивував фанів. Одні думають, що сам співак відновив доступ до сторінки та намагається “спокутувати гріхи” минулого. Інші ж вважають, що це робить його менеджер.

У коментарях почалися серйозні суперечки. Користувачі пишуть:

“Люди! Схаменіться, яка зламана сторінка? Чувак виїхав з країни, просидів у Німеччині, ніби пацюк, а тепер йому треба знову на сцену, бо зжер всі гроші за 1,5 року. Якби сторінку зламали, то можна зробити нову і написати всім зіркам шоубізу, в чому проблема, всі репостять в сторіс і люди повертаються на нову сторінку!”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Чекаємо, Олеже, на ваше повернення в Україну!” “Я рада, що сторінки улюбленого українського артиста нарешті “ожили”! Чекаю на продовження… Побажання тільки найкращі!”

“Невже повернувся горе-співак?”

“Це підтвердження того, що Винник був хворий на той час і концерти скасовувалися (це моя думка)”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Олег Винник анонсував повернення в Україну з концертами