facebook

20 березня – особливий день: Обов’язково зазивайте удачу та багацтво в дім

20 березня – це собливий час! З давніх часів у цей день випадало чимало язичницьких свят.

З точки зору астрономії саме з весняного рівнодення світловий день стає довшим і настає астрономічне літо.

З точки зору езoтeриків, в цей день починають своє пробудження сили природи. Вивільняється значна кількість енергій. У давнину в цей день проводили чимало особливих ритуалів. Зазивали удачу в свій будинок і якомога швидкий прихід весни і тепла.

Це період перетворення і мaгії. У культурах північних народів на цей день випадав один зі священних свят. У багатьох народів раніше Новий рік починався саме з цього дня.

Саме з цього дня починалися роботи в полі. Раніше це свято пов’язували з богинею весни Остара. Їй поклонялися і приносили дари.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У сучасному світі, це свято змінилося. Згідно прикметам, в день весняного рівнодення варто відпустити все погане, образи і засмучення.

Що б не розсердити богиню весни, всі повинні ставитися один до одного з увагою і добротою.

Згідно давнім традиціям цей день раніше випадав на Масляну. Саме в день рівнодення спалювали опудало і пригощали один одного різними стравами.

І це одна з причин по яким в цей день варто загадати бажання. Вважається що сили природи і Сонця посприяють його виконання. Загадувати бажання треба вдень, о 12:00. Тільки так шанси отримати бажане зростуть.

Не варто про це забувати!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

20 березня – особливий день: Обов’язково зазивайте удачу та багацтво в дім