facebook

Померла відома та чуйна лікарка, яка працювала пологовому будинку №2

У Вінниці 8 грудня померла відома та чуйна лікарка Людмила Іванівна Скрипник, яка довгий час працювала у Вінницькому міському клінічному пологовому будинку №2. Кажуть, була як “янгол-охоронець” для новонароджених малюків.

Друзі, з сумом повідомляємо, що сьогодні відійшла у вічність наша колега, лікар-неонатолог, Скрипник Людмила Іванівна. Своє життя присвятила служінню охороні здоров’я. Вона була світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. Зберігаємо у нашій пам’яті лише світлі спогади про неї та будемо пам’ятати завжди, – читаємо у некролозі, який розповсюдив колектив медичного закладу.

В соціальних мережах колеги та знайомі висловлюють слова співчуття з приводу цієї втрати.

Не можу, не хочу вірити, понад 30 років поруч, стільки всього гарного можна згадати, так любила життя, так мріяла пожити… Спочивай з миром… Рідним – співчуття та здоров’я і сил, – пише у Фейсбук Тамара Власенко.

Світла пам’ять чудовій людині, професійному лікарю! Неонатологи – вони особливі лікарі! Вони, як янголи-охоронці, кружляють біля новонароджених малюків. І стільки в них тепла, стільки в них любові, – додає Олена Астахова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хороший був лікар, чудово ставився до породіль та їх діток! Дякуємо Вам за все! Вічна пам’ять, – висловлюється Оксана Коцеруба-Журавель.

Щирі співчуття рідним. Людмила Іванівна була чудовим лікарем, кожного дня заходила до палати та питала як справи. Дуже вдячна їй за поради по догляду за дитиною, – пише Ольга Зайцева.

Хороший лікар, Чудова людина. Не можу повірити. Вічна пам’ять! – коментує Людмила Саранчук.

Вічна пам’ять, дуже добре відносилась до породіллі та діточок, дуже “щепетільно” відносилась до всіх. Дякую за здоров’я дітей, дуже добра людина була! – пише Юліанна Трач.

Земля пухом… Людмила Іванівна двох моїх синів приймала першою і завжди навідувалась в післяпологову палату, щоб запитати, як ми… Так шкода, – додає Аліна Мельник.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Померла відома та чуйна лікарка, яка працювала пологовому будинку №2