facebook

У Польщі планують безкоштовно вакцинувати від Covid-19 українців, які перебувають у країні

У Польщі планують безкоштовно вакцинувати від Covid-19 українців, які перебувають у країні.

Громадяни України, котрі мешкають в Польщі, мають змогу бесплатно вакцинуватись від коронавірусу. Нагадуємо нещодавно Польща розпочала вакцинацію проти Covid-19/

Про це повідомляє “Уніан” з посиланням на заяву голови канцелярії прем’єр-міністра республіки Міхала Дворчика.

“Кожна людина, яка легально проживає на території Республіки Польща, і це перебування регулюється, наприклад, за допомогою карти тимчасового або постійного проживання, може зробити щеплення. Тут немає обмежень, тому працівники з України чи інших країн зможуть вакцину отримати безкоштовно”, –запевнив він.

Також, ним було наголошено, що ніяких іньших документів, окрім тих, які підтверджують наявність регульованого місця проживання в Польщі, не вимагатимуть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Цим людям не потрібно мати додаткові документи, будь-який дозвіл на роботу чи посвідку про навчання, оскільки тимчасове перебування не завжди передбачає дозвіл на роботу в нашій країні”, – доповнив Міхал Дворчик.

Також Дворчик наголосив, що вакцина являтиметься доступною для кожного. Навіть якщо особа не застрахована, вона також зможе записатись на вакцинацію. Відповідно це стосуватиметься і людей без постійного місця проживання, вони також зможуть записатись на вакцинацію.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі планують безкоштовно вакцинувати від Covid-19 українців, які перебувають у країні