facebook

Укравтодор купив джипів на 4,5 млн гривень

Служба автомобільних доріг у Харківській області 28 грудня за результатами тендеру замовило дочірньому підприємству «Автотрейдінг-Харків» легковий автомобіль за 998 тис грн.
Про це повідомили у Наші гроші із посиланням на дані «Прозорро».

Фірма поставить позашляховик Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI/132 KW 7DSG 4х4. Автомобіль матиме подушки безпеки, пакет «Погані дороги» (захист двигуна, захист від каменів), 8 динаміків, двозонну систему кондиціювання з електрорегулюванням та комбіфільтром, задній парктронік, підігрів передніх сидінь з незалежним регулюванням, інформаційну навігаційну систему «AMUNDSEN» та додаткові опції: світлодіодні фари головного світла з функцією повороту, свідлодіодні денні ходові вогні (Full LED з AFS, з LED NSW з функцією Corner).

У автосалонах Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI/132 KW 7DSG 4х4 з додатковим пакетом Ambition + можна придбати за 922 тис грн.

На торгах єдиним конкурен6том ДП «Автотрейдінг-Харків» Олега Бярина було ТОВ «Автомобільний дом «Соллі-плюс» Костянтина Токарєва, Олега Пучкова та Інни Пасічник, чия пропозиція була вищою і склала 998,5 тис грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувались під час аукціону.

Крім того, цього ж дня, 28 грудня, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області замовила ТОВ «ТД «Автосвіт Миколаїв» та ТОВ «М Моторс» легкових автомобілів на загальну суму 3,57 млн грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«ТД «Автосвіт Миколаїв» поставить два повнопривідні джипи Mitsubishi Outlander по 814 тис грн. Кожен автомобіль матиме двозонний клімат-контроль, подушки безпеки водія і пасажира, подушку колін водія, шторки безпеки для 1,2 ряду, систему для підключення мобільного телефону з можливістю виведення контенту екрану телефону на дисплей мультимедійної системи, з 8-дюймовим сенсорним екраном та додатковим USB роз’ємом для другого ряду сидінь.

В автосалонах ціни на повнопривідні Mitsubishi Outlanderвід стартують від 788 тис грн.

На цих торгах єдиним конкурентом ТД «Автосвіт Миколаїв» Олексія Нечволи та Віталія Лозенка було ТОВ «Автомир-Вінниця» Максима Канюка, Жанни Кравчук і Василя Храбана, чия пропозиція була вищою на 5,8 тис грн. Фірми теж не торгувалися на аукціоні.

ТОВ «М Моторс» поставить САД у Миколаївській області також три повнопривідні позашляховика з дизельним двигуном Renault Duster по 647,4 тис грн. Автівки матимуть подушки безпеки, кондиціонер, рейлінги на даху. В автосалонах подібні автомобілі можна придбати за 640,7 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «М Моторс» було ТОВ «Центр Херсон» Людмили Романової (дружина екс-очільника «Укроборонпрому» Романа Романова) та Анчара Бейсибаєва, чия пропозиція була майже на 2 тис грн. вищою. Фірми теж не торгувалися під час аукціону.

Засновником «М Моторс» є Вадим Меріков, який був народним депутатом у 2013-2014 роках, а згодом очолював Миколаївську облдержадміністрацію.

Як повідомлялося, у листопаді Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області замовила Toyota Highlander Premium вартістю 1,67 млн грн.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Укравтодор купив джипів на 4,5 млн гривень