facebook

Мешканка півдня України шукає в Харкові власника посилки, яку їй вручили помилково (фото)

Мешканка Одеської області Наталія Юреско по всьому Харкову розшукує власника посилки, яку їй помилково вручили на відділенні Нової пошти. У коробці лежать інструменти – зовсім не те, що вона очікувала отримати. Коли стала розбиратися – виявилося, співробітники пошти наплутали і написали її адресу на чужій коробці. Жінка опублікувала тематичний пост в харківських групах соцмереж в надії, що господар інструментів знайдеться і відгукнеться.

« Посилка була відправлена з відділення №104 міста Харкова. Прийшла до нас в Одеську обл., Помилково, на пошті поставилися несерйозно і наклеїли на неї наші дані. Відповідно та посилка, яку ми чекаємо з Харкова, пішла невідомо куди. Звернулися на гарячу лінію нової пошти, але реакції немає», – пише Наталія.

Протягом півгодини після розміщення поста вдалося дізнатися, хто з харків’ян відправляв цю посилку.

«Я знаю людину, хто шукав цю посилку, відправили помилково. Це хлопець з “Київстар”, телемайстер по підключенню», – написала харків’янка Світлана Андрющенко.

Подальша доля посилки поки не відома.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, останнім часом клієнти “Нової пошти” стали скаржитися, що посилки приходять з затримкою. У компанії назвали причину.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мешканка півдня України шукає в Харкові власника посилки, яку їй вручили помилково (фото)