facebook

Тролі написали 23-річній мамі, що її розтяжки викликають у них блювоту, але вона знайшла відповідь

“Бойові” шрами на тілі.


Розтяжки є невід’ємною частиною життя жінок і деяких чоловіків. Але особливо розтяжки знамениті тим, що з’являються після вагітності. Але як відомо багато природні для людей речі, з деяких пір перетворилися в огидні з-за ідеалізованих і нереальних стандартів краси, щеплених суспільству соцмережі. З цією проблемою зіткнулася 23-річна мама чотирьох дітей з Малайзії по імені Дорін Ching (Doreen Ching), коли вирішила поділитися фотографіями того, як вагітність вплинула на її тіло. Публікуючи фотографії, вона хотіла підтримати жінок, які зіткнулися у своєму житті з такою ж проблемою, але серед людей, які підтримують Дорін, були також і тролі, які називали її “потворною” і “огидною”.

23-річна Дорін Чінг, є гордою мамою чотирьох дітей

Але доставка цих хлопців в реальний світ була непростим завданням, що залишило множинні “бойові” шрами на тілі Дорін.

Вона поділилася особистою фотографією своїх глибоких і численних розтяжок, і отримала бурхливу реакцію з боку користувачів

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незважаючи на те, що багато з них підтримали дівчину за її сміливість, знайшлися такі коментатори, яким вистачило сміливості написати Дорін, що в неї “занадто багато дітей”.

“Я побачила, що багато коментаторів називали мене потворною, і це так сильно засмутило мене, що мені захотілося все кинути. Деякі чоловіки писали, що все це моя вина, тому що в мене занадто багато дітей”, — сказала Дорін.

“У вас є хоч крапля поваги до жінок? Вашої матері? Вашої дружини? Чи до жінки, яка може дозволити собі мати дітей?”

“У 21 рік я стала задаватися питанням, як я буду жити з таким животом, який залишиться таким на все моє життя?”

“Перше, що я зробила, коли вийшла з пологової кімнати — я подивилася на свій живіт, і заплакала. У мене були настільки великі розриви, що шкірна тканина виявилася пошкоджена”.

“Мій живіт не головна річ в житті. Я як і раніше можу носити бікіні у себе вдома. І я можу бути настільки досконалою, наскільки я тільки можу бути.”

“Я отримала багато листів від інших наляканих мам з питанням про те, як позбавитися від цих шрамів.. Це ціна, яку вам доведеться заплатити, навіть якщо у вас є багато грошей. Від них неможливо позбавитися і вони будуть з вами кожен день, на протязі всього життя”, — сказала Дорін Чінг.

Відповідь Дорін викликала тільки ще більш бурхливу підтримку з боку користувачів.

“Дорін, ти прекрасна. Твої розтяжки це твої тигрові смужки, що з’явилися з-за того, що ти мати”

“Ти настільки чарівна. Ти мати чотирьох прекрасних дітей.. ніколи не дозволяй нікому засмучувати тебе з-за твоїх шрамів. Люби ці шрами! Вони тільки роблять тебе ще більш красивою і унікальною! Пишайся!”

“Вони з’явилися з-за народження одного чи всіх? Я народила 6 дітей і у мене дуже жахливі розтяжки. Не дозволяй нікому говорити тобі, що ти потворна або огидна. Бути матір’ю-це найпрекрасніша річ і ми не повинні засмучуватися через шрами, що з’явилися у нас з-за привнесення життя в цей світ. У тебе чудові малюки, і я впевнена, що шрами того варті”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тролі написали 23-річній мамі, що її розтяжки викликають у них блювоту, але вона знайшла відповідь