facebook

Професор УКУ розповів, чи можуть християни вживати алкоголь. Відео

У Біблії ми можемо знайти дуже багато цікавого на цю тему. І якщо виривати фрази з контексту, то може скластись враження, що Бог сам ще не вирішив – добре це, чи ні.

Про це розповіли на Youtube – каналі “Християнин чи бандит?”.

“Ми знаємо, що перше чудо Ісуса було перетворення води на вино, бо на весіллі в Кані Галилейській його забракло. Зверніть увагу, що в Кані Христос перетворює воду у вино, а в Єрусалимі та Тайні вечері Він перетворить вино в свою кров.
Але, є одне велике але: в Біблії також сказано: “Все мені можна, та не все корисне” (1 Кор 6,12). Всі ми знаємо, що надмірне вживання алкоголю шкідливе для нашого здоров’я.” – йдеться у сюжеті.

Зазначається, що згідно Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я у світі щороку через надужиття алкоголем вмирають 3 мільйони осіб. Україна є шостою за кількістю споживання алкоголю у світі, де середньо кожний споживає 14 літрів спирту на рік. Одна із причин такої соціальної біди є послаблення функції контролю, яку здійснюють суспільні неформальні мережі, типу: родина, сусіди, парафія, школа, що гарантували передачу між поколіннями сумісних та надійних моделей пиття. Також часто проблемою є те, що світ швидко змінюється, і попередньо випробувані стримувальні чинники вже не працюють, а нові ще не виробилися.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Професор УКУ розповів, чи можуть християни вживати алкоголь. Відео