facebook

Перший магазин IKEA в Україні відкриють через кілька днів

В Україні 1 лютого 2021-го відкриють перший магазин IKEA в Києві. Відкриття анонсували ще минулого року, однак тоді його перенесли.

Про це з посиланням на пресслужбу компанії повідомляє Інтерфакс.

“Магазин міського формату в Києві стане першим магазином IKEA в міському форматі в регіоні південно-східної Європи (України, Румунія, Хорватія, Сербія та Словенія). Такий формат є частиною нової стратегії компанії, мета якої – стати ближче до людей у центрі міст і зробити свої рішення і послуги для будинку ще доступнішими”, – зазначено в пресрелізі.

Стандартний гіпермаркет IKEA займає площу близько десятки тисяч квадратних метрів, і розташований зазвичай за містом. Але з 2018 року компанія почала розвиток невеликих форматів торгових точок, які відкриватимуться в центральних районах міст.

“Український об’єкт найбільшого в Європі оператора товарів для дому та затишку поки офіційно не розпочав роботу. Але на фотографіях видно, що магазин уже повністю готовий прийняти відвідувачів, а в оголошенні обіцяють “відкрити цей вхід за першої можливості”. Технічне відкриття магазину вже відбулося, а офіційно торгова точка одного з найбільш очікуваних ритейл-операторів почне роботу вже в понеділок, 1 лютого”, – повідомляє Асоціація рітейлерів України.

Площа магазина становитиме майже 5000 кв. м. Спочатку шведи планували відкрити точку такого формату восени 2019 року в ТРЦ Ocean Mall. Влітку 2020-го, після не зовсім вдалого запуску інтернет-магазину, був підписаний договір із ТРЦ Blockbuster Mall, і за планом магазин у новій концепції мав прийняти перших відвідувачів до кінця 2020 року. Карантинні обмеження і закриття всіх ТРЦ для відвідувачів в період з 8 до 25 січня змусили вкотре зрушити терміни відкриття.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перший магазин IKEA в Україні відкриють через кілька днів