facebook

Відомий фотограф ґвалтував та розбещував неповнолітніх дівчат

На Сумщині перед судом постане відомий фотограф. Молодому чоловіку інкримінують зґвалтування та розбещення неповнолітніх дівчат, а також незаконне поводження зі зброєю.

Як повідомляють у Офісі Генерального Прокурора, Сумською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно відомого фотографа з Полтавщини за вчинення зґвалтування, сексуального насильства, статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, розбещення неповнолітніх, а також за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 1 ст. 155, ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 263 КК України).

Відповідно до матеріалів кримінального провадження, у липні 2020 чоловік приїхав на Сумщину до 9-річної дівчинки, з якою познайомився в Інтернеті. Обвинувачений пообіцяв завести дитину в Макдональдс, проте відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру.

На цьому зловмисник не зупинився і продовжив писати дитині, просив привести на наступну зустріч її подругу. Дане листування, проходило вже під пильним наглядом правоохоронців, які не гаячи часу затримали обвинуваченого. Також, за місцем мешкання кривдника виявлено пістолет STALKER-M906 калібру 9 мм та 18 патронів калібру 9 мм.

Правоохоронцям вдалось встановити, ще шістьох дівчаток віком від 8 до 12 років, з якими він вчиняв розпусні дії, з Полтавської, Кіровоградської, Сумської областей та з м. Києва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Своїх жертв зловмисник заманював під приводом проведення фотосесії, декого з жертв він обіцяв покатати на дорогій автівці. З трьома дівчатами підозрюваний спілкувався через соціальну мережу, погрозами змушуючи надсилати йому свої фото в оголеному вигляді.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує до 15 років або ж довічне позбавлення волі.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відомий фотограф ґвалтував та розбещував неповнолітніх дівчат