facebook

Поліцейські викрили ґвалтівника, який розбещував дітей і знімав це на відео

Поліція Київщини викрила ґвалтівника, який тривалий час вчиняв сексуальне насильство відносно дітей та фільмував свої розпусні дії.

Підозрюваним у педофілії виявився 35-річний житель Кагарлицького району. Свої розпусні дії він вчиняв відносно двох неповнолітніх хлопчиків. За скоєне чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

В поліції розповідають, що жовтні минулого року перехожий у місті Києві знайшов мобільний телефон, де містилися відеофайли порнографічного характеру. Чоловік приніс знахідку до одного зі столичних управлінь поліції. Далі пошуком «автора» відео займались працівники поліції Київщини.

Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його.

Під час проведення низки обшуків за місцем проживання чоловіка, працівники поліції виявили та вилучили ноутбук, мобільний телефон, банківські картки та інші речові докази, які могли б свідчити про причетність чоловіка до скоєння злочинів сексуального характеру відносно дітей.

Усі вилучені речові докази були направлені на проведення експертиз, відповідно до висновків яких встановлена причетність чоловіка до зґвалтування, сексуального насильства та розбещення неповнолітніх, які він фільмував на мобільний телефон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські затримали порушника у порядку ст. 208 КПК України. У подальшому йому суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі за погодженням місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні 29 злочинів за ч. 6 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 4, ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх). Санкція статей передбачає позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі. Також повідомлено про підозру за ч. 4, ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поліцейські викрили ґвалтівника, який розбещував дітей і знімав це на відео