facebook

У СБУ заявили про блокування рейдерського захоплення “Мотор-Січі”

У СБУ заявили про блокування рейдерського захоплення “Мотор-Січі”


Служба безпеки України заявила про запобігання рейдерському захопленню у Запоріжжі підприємства “Мотор Січ”

Про це повідомляє СБУ.

Зазначається, що Служба безпеки України проводить санкціоновані судом слідчо-оперативні дії у Запоріжжі за адресою оголошення ТОВ “МС-4” загальних зборів акціонерів.

“Правоохоронці фіксують можливі протиправні дії представниками компаній DCH та Skyrizon Aircraft Holdings Limited, які пов’язані із встановленням контролю над акціонерним товариством “Мотор Січ”, йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У СБУ додали, що документують факти підготовки до знищення виробничих потужностей акціонерного товариства, яке має важливе оборонне значення.

В СБУ в Запорізькій області повідомили, що заблокували спробу рейдерського захоплення запорізького авіабудівного підприємства ПАТ “Мотор Січ”

“Блоковано спробу рейдерського захоплення запорізького авіабудівного підприємства ПАТ “Мотор Січ” з боку компаній, які підконтрольні бізнес групі Олександра Ярославського та громадянину КНР Ван Цзину. Не допущено проведення представниками компанії Skyrizon Aircraft Holdings Limited зборів акціонерів в порушення встановлених РНБО санкцій від 28 січня, основною метою яких було зміна правління та наглядової ради ПАТ “Мотор Січ” з подальшим встановленням контролю над підприємством, виведення його активів та передових технологій авіадвигунобудування за межі України”, -йдеться у повідомленні.

  • Нагадаємо, 28 січня Україна наклала обмежувальні заходи на групу китайських компаній Skyrizon, що намагалася придбати стратегічне українське підприємство “Мотор-Січ”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У СБУ заявили про блокування рейдерського захоплення “Мотор-Січі”