facebook

“3-річний синочок більше ніколи не побачить маму”: у Польщі раптово померла молода українка

У Польщі 3 липня померла 24-річна тернополянка Натія Кірія. Молода жінка не так давно разом з 3-річним синочком переїхала до Польщі, де у місті Кепно проживала і працювала її мама, Ярослава Вітик.

Про смерть тернополянки на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Сергій Яковенко. Згодом інформацію про смерть підтвердили і далекі родичі Натії.
Нам мало що відомо, от зараз вся родина між собою зідзвонюється, обмінюємось інформацією, — розповіла нам далека родичка дівчини пані Марія. — Знаємо, що туди поїхала сестра мами, аби її підтримати та допомогти.

Відомо нам мало: знаю, що Натія, а її вдома називали Надя, разом зі Славою повертались з роботи, працювали на заправці.

Раптом Натії стало зле. Її забрали до місцевої лікарні, але там не було належного обладнання, аби надати допомогу молодій пацієнтці з підозрою на крововилив. Тоді дівчину вертольотом доправили до Познані, у реанімації якої вона померла через кілька годин. Як повідомили далекі родичі Натії, результатів розтину і причини смерті офіційно поки не повідомляли.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дорогі співвітчизники, знайомі, друзі. Сталася трагедія, 3 липня о 15:50 перестало битися серце нашої з Вами знайомої і просто добра людини Natiia Kiria, залишилася маленька трирічна дитина без матері, — пише у Фейсбук Сергій Яковенко. — Родина в скрутному фінансовому становищі. Хто чим може допомогти, кожен грош лічиться.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“3-річний синочок більше ніколи не побачить маму”: у Польщі раптово померла молода українка