facebook

Андрій Пальчевський, який рветься в крісло мера Києва, в минулому судився з дружиною через гроші

Пальчевський, який рветься в мери Києва, судився з дружиною через гроші і не платить аліменти: “Прикинувся бідняком і…”

Як писала у 2012 році Медіаняня, Пальчевський зі своєю дружиною Оленою прожив в шлюбі 30 років, і саме вона виступила ініціатором розлучення, оскільки подружжя перестали навіть спілкуватися.
У своїх інтерв’ю Андрій Пальчевський не раз хвалився прибутковим бізнесом з серйозним доходом, розповідав про літаки. Але коли справа дійшла до розлучення, Пальчевський прикинувся жебраком та почав доводити суду, що йому нічим ділитися з дружиною.

Суд повірив у “аргументи” Пальчевського і відмовив його дружині Олені в праві на поділ спільного майна.

“…Можна і справді припустити, що Андрій Пальчевський весь цей час пускав широкій публіці пил в очі, а насправді знімає матрац в комуналці і харчується «Мівіною». Але є й інша підозра-що Пальчевський, у своїх програмах завжди виступає за високі моральні відносини в суспільстві, просто-напросто вирішив не ділитися з дружиною нічим, на його думку, зайвим”, – писало раніше видання УРА-Інформ.
Як згадує Володимир Бойко, після звільнення з Кабміну Пальчевський з’явився в шоу ” Холостяк “на телеканалі”Інтер“.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через деякий час з ним зв’язалася дружина бізнесмена, яку він, як виявилося, все ж залишив без грошей і аліментів на дітей в Москві.

“Тому нічого дивного в тому, що зараз Пальчевський знову виник на екранах. Починається епідемія вірусу. А це якраз така ситуація, в якій такі, як Пальчевський, ловлять рибку в каламутній воді”, – цитують Українські новини Володимира Бойка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Андрій Пальчевський, який рветься в крісло мера Києва, в минулому судився з дружиною через гроші