facebook

Воїни ЗСУ майстерно відбили наліт авіації РФ на Донбасі, обстрілюють з самого ранку

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 28 березня 2021 року


Одинадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу, 27 березня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших військовослужбовців із заборонених мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і протитанкових гранатометів.
Обстріли велися біля Шумів, Зайцеве, Луганське, Широкине, Водяного, що на приазов’ї, а також неподалік Авдіївки та селища Славне. Також українські воїни зафіксували проліт БПЛА путінських окупантів з перетином лінії розмежування.
Повідомляється, що завдяки вмілим діям наших захисників, безпілотник був вчасно пригнічений засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ).
Серед наших військовослужбовців відсутні бойові втрати за минулу добу. Через українську сторону СЦКК продовжують повідомляти про дії збройних формувань РФ представників ОБСЄ.

“Cтаном на 7 годину ранку 28 березня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу Талаківки та ВОДЯНОГО, що на приазов’ї противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Втрат серед захисників Збройних Сил України немає. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню. Слава Україні!”, – йдеться в повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Воїни ЗСУ майстерно відбили наліт авіації РФ на Донбасі, обстрілюють з самого ранку