facebook

У Черкаській області чоловік вкрав скриньку з пожертвами для тяжкохворої дитини

У Черкаській області чоловік 1 лютого вкрав з магазину скриньку для пожертвувань на лікування тяжкохворої тальнівчанки. Його затримали правоохоронці.

Про це повідомляє поліція області.

“Подія сталася 1 лютого в Тальному. Чоловік зайшов до магазину на вулиці Соборній і, запримітивши скриньку з грошима, підібрав слушний момент та, не вагаючись, відкрито поцупив її. Це сталося на очах покупців і продавців, вони намагалися зупинити грабіжника, але він швидко попрямував до виходу і зник у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці за кілька хвилин після отримання повідомлення про крадіжку спіймали крадія. До правопорушення виявився причетним 59-річний місцевий житель. Його затримали. Він зізнався в скоєному.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Як повідомляють “Вісті Черкащини”, у викраденій благодійній скриньці були кошти, які місцеві жителі збирали для порятунку життя чотирирічної Ані Линник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Черкаській області чоловік вкрав скриньку з пожертвами для тяжкохворої дитини