facebook

США підтримали санкції України проти каналів Медведчука

Сполучені Штати Америки підтримують рішення щодо запроваджених Радою нацбезпеки та оборони України санкцій проти телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Про це повідомило посольство США в Україні.

«США підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, докладені вчора Україною на захист свого суверенітету й територіальної цілісності та відповідно до українського законодавства. Ми всі маємо працювати разом, щоб не давати застосовувати дезінформацію як зброю в інформаційній війні проти суверенних держав», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, представник України при Європейському Союзі Микола Точицький заявив, що у Європейському Союзі “надзвичайно схвально” поставилися до запровадження Україною санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна».

“Можу сказати, що вже сьогодні, починаючи з самого ранку, і з вчорашнього вечора, надзвичайно схвально поставилися у Європейській комісії і Службі зовнішньої політики до вчорашнього рішення Ради національної безпеки по наших санкціях (проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна» – ред.). Це поки що неофіційна реакція, однак я думаю, що в ході візиту прем’єр-міністра до Брюсселя ми почуємо і офіційну реакцію. Важливо правильно все це позиціонувати”, – сказав Точицький.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

США підтримали санкції України проти каналів Медведчука